RIghtful Image incoming
Tape til Crossfit
kr.25,00kr.139,00 Select options

Tape til Crossfit

kr.25,00kr.139,00

Øg din perfomance med vores lækre udvalg af tape til Crossfit og Magnesium kalk.

kr.29,00kr.39,00
kr.139,00
kr.25,00

Bedre greb med Elastisk sportstape til Crossfit

Vi er rigtig stolte af vores elastiske sportstape til Crossfit! Denne lækre tape giver crossfittere bedre greb, præcision og kraft.

Uanset om du er en erfaren Crossfitter eller lige er begyndt, kan vores elastiske sportstape hjælpe dig med at yde dit allerbedste.

En Sportstape Velegnet til hookgrip

Vores elastiske sportstape er især velegnet til hookgrip, da den med imponerende elasticitet ikke hæmmer bevægeligheden. Derudover er tapen stærk og klæbrig samtidig med, at den også er blød, komfortabel og åndbar.

Gå aldrig glip af en WOD igen med vores Palm protection Sportstape!

Kører du ofte træninger med høj intensitet der giver sår på hænderne?

Med vores Palm protection sportstape kan du forebygge at rive dine hænder op, så du kke behøver at gå glip af en WOD igen.

Vores Palm protection sportstape er hudtætte, fleksible og en rigtig god løsning til at beskytte dine håndflader.

Det ultra tynde tape er et godt alternativ til grips og handsker der giver unødig masse, men de er også fantastiske til indenunder grips for ekstra komfort.

Har du allerede fået revet håndfladen op?

Så frygt ej! Med vores Palm protection Sportstape kan du vende tilbage til Crossfit træningen, og genneføre din WOD allerede næste dag. Undgå lange ophold i din træningscyklus med Palm protection Sportstape.

Sportskalk til Crossfit

Kalken er fremstillet af den samme magnesiumkarbonatformel, som bjergbestigere bruger og stoler på, når deres liv afhænger af et fast greb.

En højintens WOD med svedige håndflader kan være ligeså kritisk, og derfor har vi valgt en kalk der absorberer fugt uden det opløses eller klumper sammen.

Så uanset om du løfter tunge vægte, svinger rundt i baren eller holder fast for livet på El Capitans stejle klippevægt, så giver vores magnesium kalk den helt optimale grebsikkerhed.

Vores kalk er især velegnet sammen med vores tape til crossfittere, og giver en endnu bedre oplevelse gennem lange workouts, hvor det er vigtigt at undgå svedige håndflader og opnå optimal grebstyrke gennem hele sessionen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tape til Crossfit”