Your Cart

anders@pieceoftape.dk

BLAND SELV TAPE – SPAR OP TIL 29%

Fri fragt ved køb over 299,-

Browse

Want to chat?

anders@pieceoftape.dk

Find os her

Forskellen på kinesiotape i bomuld eller nylon

Forskellen på vores 2 varianter af kinesiotape skal hovedsageligt findes i deres materialer, hvor den ene produceres i bomuld og spandex og den anden i nylon og spandex. Vores kinesiotape i nylon og spandex er en relativ ny sammensætning af materialer der kun har været tilgængelig i omkring i et årti. 

Det der gør vores syntetiske kinesiotape anderledes end vores klassiske kinesiotape i bomuld er, at den syntetiske tape er mere modstandsdygtig mod vand og den tørrer langt hurtigere efter en svømmetur eller et bad. Den syntetiske kinesiotape er derfor især velegnet til dig der aktivt dyrker vandsport som svømning, surfing, vandpolo osv.  

De syntetiske nylon fibre er også stærkere og mere modstandsdygtig end bomuldens fibre, og du vil derfor opleve at den syntetiske kinesiotape giver ekstra støtte samt holder længere. Derudover kommer tapen i nylon også i flere farver, og det er ofte den tape, som professionelle sportsfolk løber rundt med på tv. 

Hvilken kinesiotape bør du vælge?

Du bør vælge din kinesiotape på baggrund af hvor aktiv, hvilke aktiviteter og hvor på kroppen du gerne vil placere kinesiotapen. 

Hvis du er en aktiv person, og hvor dine aktiviteter kræver, at det specifikke område hvor du ønsker, at tape dig selv vil komme ud for en masse gentagelser, belastninger og yderstillinger, så anbefaler vi, at du bør bruge den syntetiske kinesiotape, da den er mere robust og modstandsdygtig. 

Der findes selvfølgelig undtagelser, da du sagtens kan være meget aktiv og samtidig få den fulde effekt ud af vores kinesiotape i bomuld, men det kommer an på hvor du vil bruge den. Bomuldstapen er især god til lænden og andre kropsdele, hvor du har begrænset rotation, og kinesiotapen i bomuld vil derfor ikke komme ud i yderstillinger og kun strække i den ene retning, som tapen tillader. 

Men hvis du har et stillesiddende job, og du ønsker at bruge kinesiotape for stabilitet eller støtte i et specifik område, så anbefaler vi, at du bør bruge vores kinesiotape i bomuld. 

Instruktioner og anbefalinger

Hvis du stadig er usikker på, hvilken type kinesiotape du bør vælge, så har vi lavet en masse instruktioner på, hvordan du sætter kinesiotape på fra top til tå. I vores instruktioner anbefaler vi også hvilken type kinesiotape, som du bør anvende til det specifikke område på kroppen. I vores instruktioner vil du både finde billedematerialer og videomaterialer, der vil guide dig gennem til en forhåbentlig god oplevelse med vores kinesiotape. 

Fri levering

På alle ordre over DKK 299

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garantere kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa