kinesiotape i rød
Kinesiologi Tape PRO Nylon – 5cm x 5m
kr.55,00 kr.44,00 Select options
Tilbud

Kinesiologi Tape PRO Nylon – 5cm x 5m

kr.44,00

-20%

Detaljer

  • Type: Kinesiology Tape
  • Størrelse: 5cm bred og 5m lang
  • 80% Nylon og 20% Spandex
  • Stræk: 200-220%
  • Allergivenlig akryl lim

Beskrivelse

Kinesiotape eller kinesiologi tape er skabt af Dr. Kenzo Kase, og bliver brugt i stort set alle former for sportsgrene af eliteatleter såvel som hverdagsmotionister. Derudover ses Kinesiotape også uden for sportsverden til f.eks. at hjælpe til en bedre kropsholdning af hals og hoved. Kinesiotape er designet til at efterligne hudens egen elasticitet, hvilket gør at du stadig kan bruge kroppens fulde bevægelsesområde uanset tapens placering.

Hos Piece of Tape forhandler vi to forskellige slags kinesiologi tape; bomuld og nylon, som begge er testet og godkendt af fysioterapeuter samt sportsfolk.

Denne model er bl.a. lavet af nylon, og har en strækvidde på 170-180%. Nylon tapen har fire strækretninger, frem for den enkelte strækretning der ses hos vores kinesiologi tape af bomuld. De fire strækretninger kan gøre at du får et øget oplevelse af bevægelsesfrihed og dermed føles mere  behagelig at have på. Mange oplever at kinesiologitape af nylon er mere behagelig at have på under tøj, da overfladen er mere glat, og derfor ikke på samme måde hænger fast i tøjet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.