Få op til 29% med mængderabatter på Sportstape

Brug for hjælp?

anders@pieceoftape.dk

Tlf: 50 91 74 54

Find os her:

Levering & Returnering

Levering

Levering af varer afsendes fra:

Piece of Tape
Teisensvej 4
5000 Odense C
E-mails: anders@pieceoftape.dk / mathias@pieceoftape.dk

Vi stræber os på at sende ordrer afsted samme dag, hvis bestillingen er foretaget inden klokken 12:00 mandag til fredag. Bestillinger foretaget efter klokken 12:00 vil blive sendt den efterfølgende hverdag.

Vedrørende ordrer over 399,- sender vi din bestilling uden fragt- eller ekspeditionsomkostninger, altså er der tale om fri levering. Vi sender vores varer med Post Nord og DAO. Portoprisen vil derfor varierer efter vægt, hvor prisen starter fra 35,- (uden omdeling) på ordre under 399,-.

Bor du I eller omkring Odense er du velkommen til at skrive en mail til: anders@pieceoftape.dk for at arrangere personlig levering eller selvafhentning af varer.

Returnering

Hvis du fortryder dit køb eller af anden årsag ønsker at sende varen retur kan du enten kontakte os via mail eller vedlægge en note i returpakken, hvor du kort beskriver, hvorfor du sender varen retur.

Varer skal sendes til følgende adresse:

Piece of Tape
Teisensvej 4
5000 Odense C
Danmark

E-mails: anders@pieceoftape.dk / mathias@pieceoftape.dk

Ombytningsret

Vi ønsker at du skal føle dig 100% tilfreds med dit køb hos Piece of Tape. Derfor går vi meget op i, at du let kan bytte din købte vare til en anden vare, og du skal kun betale for returfragten. Du skal blot sende varen retur med en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen samt være opmærksom på, at pakken skal sendes “med omdeling”, og at vi ikke modtager pakker sendt. pr efterkrav eller lignende.

Fortrydelsesret

Hos Piece of Tape har du 30 dages fortrydelsesret efter køb af varer på vores webshop. Fortrydelsesretten påbegynder så snart du har modtaget varen og for at kunne gøre brug af fortrydelsesretten, må varen ikke være taget i brug.

Reklamation

Vi ønsker dig en god oplevelse når du handler med os, og derfor har du naturligvis 24 måneders reklamationsret, som købeloven foreskriver det. Hvad betyder det for dig? Det betyder, at du selvfølgelig har krav på enten at få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Fra vores side er det selvfølgeligt et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen eller defekten ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen samt anden skadeforvoldende adfærd.

Fri levering

På alle ordre over DKK 399

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa