Piece Of Tape Svedbånd

kr.79,00

Lækre svedbånd til de lange workouts eller som beskyttelse under grips.

Disse svedbånd er perfekte til lange svedige træninger hvor man ikke vil have at sveden skal løbe ned i hænderne. Svedbåndene er også geniale til at have under grips i crossfit så du ikke får slidsår eller hård hud på håndleddene. Vi garanterer at du ikke vil fortryde at du investerede i sådan et par!

 

Materiale: 80% Bomuld, 11% Polyester, 7% Nylon og 2% Spandex

Størrelse: 12,5cm lange

Vores svedbånd til håndleddet er perfekte til atleter, der ønsker at holde deres hænder tørre under træninger og konkurrencer. Crossfit, vægtløftning og ketchersport er blot nogle få sportsgrene, der kræver fingerfærdighed og grebsstyrke, hvor svedige hænder kan gøre det sværere at præstere.

Lyserøde svedbånd til vægtløftning

Funktionalitet og Design

Vores kvalitets svedbånd i en størrelse, der passer til alle, er produceret i 4 forskellige designs, så de passer ti enhver smag. Vores svedbånd er både komfortable, åndbare og fleksible og de holder hænderne tørre gennem dit træningsprogram!

Vores svedbånd er designet til at forhindre at sved og fugt distraherer dig, mens du træner eller konkurrerer i din valgte sport.

Crossfit svedbånd

Crossfitters

For især Crossfitters kan det være svært at løfte vægtstænger, svinge kettlebells eller forsøge at lave hurtige pull-ups eller muscle-ups i baren eller i ringene med glatte og svedige håndflader. Vores sportskalk kan hjælpe på dette, men det er nemmere at undgå svedige hænder ved at bære vores svedbånd.

Vægtløftere

Om du løfter vægte for at blive stærk, stor eller godt skåret, vil et par gode svedbånd give dig mulighed for bedre greb om vægtstængerne, håndvægtene og kettlebells. Vores svedbånd kan hjælpe ed at holde dine hænder tørre gennem din vægtløftningssession, så du kan få bedre løft og øge din styrke!

Yderligere information

Farver: No selection

Blå, Grå, Grøn, Hvid, Lyserød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Piece Of Tape Svedbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *