Show Filters

Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater

Forskellige Sportstape varianter

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige sportstape fra kinesiology tape, den klassiske faste tape og den elastiske tape.

Hvorfor bruge sportstape?

Der bliver hver dag brugt rigtig mange meter sportstape i Danmark. Sportstape benyttes af alle slags mennesker og kan bruges til alt fra afstivning af led, smertelindring, kompression, skadesforebygge, genoptræne, øge grebsstyrke, beskytte mod slag, øge muskelaktivitet, forstærke sener, sikre mod yderstillinger, sikre mod vabler, sættes på diverse sportsudstyr (f.eks. hockeystave) og meget meget mere.

Hver dag bruger alle, lige fra børn til elitesportsfolk til +80 årige sportstape, alle i et funktionelt henseende. Sportstape har vist sit værd i rigtig meget forskning og benyttes af rigtig mange sundhedfaglige i praksis hver dag. Men det behøver ikke være super komplekst at bruge sportstape.

Her på siden vil du løbende kunne finde guides til hvad sportstape kan bruges til, hvordan du får mest ud af din sportstape, hvordan det sættes på og ikke mindst hvilke slags sportstapes der skal benyttes i hvilke situationer.

Det er nemlig heller ikke uden betydning, og der findes alt andet lige rigtig mange forskellige slags sportstape.

Ud over guides til hvordan sportstape påføres, så vil du her på siden kunne finde blogs omkring forskning i sportstape samt inspiration fra folk som dagligt drager nytte af sportstape.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og vær’ sikker på at få inspiration samt de bedste tilbud før de bliver sat fri på.

Sportstape til Crossfit og Vægtløftning

Vi dyrker begge crossfit og ved hvordan noget så simpelt som at vikle en elastisk sportstape rundt om tommelfingeren 2-3 gange kan gøre en kæmpe forskel. Det kan gøre forskellen på om du kan holde fast i stangen de sidste få gentagelser eller ej.

Det kan sørge for, at du slipper for at få vabler, og slipper for at rive huden af hænder og fingre. Derudover kan det være en kæmpe hjælp i crossfit hvis man har været så uheldig at rive noget hud op og stadig vil have klaret sin træning, for så kan man blot lægge et par lag tape om hånden/fingrene og så kan man køre videre.

vægtløftning bruges der også elastisk sportstape på fingrene for at forbedre grebet. Når der løftes mange kilo mange gange i løbet af en træning vil det ofte være grebet der giver op først.

For at undgå at det er ens greb der giver op først samt at skåne fingrene mod det store slid der kommer ved de utallige løft, kan vores elastiske sportstape bruges til at forhindre dette.

Det specielle ved sportstape fra Piece of Tape

En af de helt klare fordele ved vores tapes er, at de ikke efterlader limrester på huden.

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle forsøge at få limrester af huden når man hyppigt bruger sportstape.

Vi har derfor nøje udvalgt vores sportstape, kinesiotape og valgt produkter der ikke efterlader lim på huden, men som heller ikke går på kompromis med kvaliteten af limen.

En anden fordel ved vores tapes er, at vi benytter en allergivenlig lim uden latex i og som er utrolig skånsom for huden.

Er du i tvivl om hvilken sportstape der passer bedst til dit behov, så skal du være velkommen til at skrive til os og så vil vi vejlede efter bedste evne. Vi anbefaler dog altid at konsultere læge eller fysioterapeut ved mere alvorlige skader.

Hvem er vi og hvad står vi for?

Piece of Tape, din forhandler af sportstape! Vi hedder ikke Piece of Tape for sjov, for med vores tape bliver det ikke nemmere!

Vores mission er, at give dig sportstape af bedste kvalitet til de bedste priser med den bedste service.

Du kan være sikker på, alle de sportstapes vi tilbyder er blevet testet af eliteatleter inden for flere sportsgrene og derfor kan du også være sikker på, at hvis vi anbefaler en tape til noget specielt, så er det ikke tomme ord.

Vi sætter en store ære i at tilbyde de bedste produkter, hvorfor vi rigtig gerne vil have feedback fra dig, både godt som skidt.

Grunden til vi har startet denne side, er fordi vi begge er entusiastiske sportsfolk, som lever og ånder for sundhed.

Vi har selv været ude for mange situationer, hvor vores krop er blevet tapet ind i forskellige slags sportstape, så vi ved hvilken forskel det gør om det er god eller dårlig kvalitet.