75wide Sportstape

kr.39,00

Denne vare er populær og bliver revet væk!

Finger Tape Thumb Tape 75Wide Tape

 

Detaljer

75Wide tape: Elastisk bomuldssportstape for skuldre, knæ, ankler, lår. Perfekt til fodbold, håndbold, ishockey. Maksimal støtte, 240% elasticitet.

Features
  • Vandfast
  • 240% imponerende elasticitet for optimal trækstyrke
  • Stærk og tilpas klæbrig for høj vedhæftning
  • Blød og komfortabel, åndbar bomuld
  • Allergivenligt klæbemiddel
  • Elastisk bomuldsmateriale
  • Latexfri
Fri fragt på ordre over DKK 299,-

Vi tilbyder DAO Hjemmelevering til kr.45,00 og DAO Pakkeshop til kr.35,00 på alle ordre, og fri fragt i Danmark på alle ordre over DKK 299. Vi bestræber os på at sende alle ordrer afsted samme dag, hvis bestillingen er foretaget inden klokken 12:00 mandag til fredag. Bestillinger foretaget efter klokken 12:00 vil blive sendt senest den efterfølgende hverdag.

Bor du í eller omkring Odense er du velkommen til at vælge lokal afhentning i Odense. Ved nærmere aftale angående personlig levering eller selvafhentning kan du kontakte Anders på følgende mail: anders@pieceoftape.dk.

Mængderabat - SPAR OP TIL 29%

Bland selv Tape – Bland din helt egen ordre af elastiske sportstape i forskellige farver og størrelser.

Vi tilbyder følgende rabat:

  • 14% på 5+ ruller tape.
  • 21% på 10+ ruller tape
  • 29% på 20+ ruller tape

HVAD ER 75WIDE SPORTSTAPE?

En førsteklasses selvklæbende sportstape lavet af lækker, komfortabel og åndbar bomuld med en elasticitet på 240%. En favorit på fodboldbanen og i ishockeyhallen.

Den alsidige sportstape er uundværlig til alt fra stabilisering og støtte af benskinner til større led som knæ og lår. 

Vores 75Wide tape fås i et bredt udvalg af farver, og vi er sikre på, at du vil elske den. Hurtigt blevet et af de mest populære valg. 

STØRRELSER

Tilgængelig i tre forskellige størrelser der har nøjagtig samme kvalitet til forskellige formål. Brug dem til at støtte led uden at gå på kompromis med bevægelse eller på fingrene som et ekstra lag for komfort og stabilitet.

Finger tape. Grøn smal elastisk sportstape til fingrene

FINGER TAPE

2,5cm x 6,9m

Ideel tape til mindre led som fingre, tommelfinger og håndled

Håndbold, Klatring, Målmand og Crossfit

Thumb tape. En elastisk sportstape i navy camo

THUMB TAPE

5cm x 6,9m

Ideel tape til mellemstore led som tommelfinger, ankler, albuer og håndled

Hookgrip, Vægtløftning og Crossfit, 

Great to have!

75WIDE

7,5cm x 6,9m

Ideel tape til store led som skuldre, knæ, ankler og lår

Fodbold, Håndbold og Ishockey

MATERIALE

Mere end bare tape. FINGER TAPE, THUMB TAPE og 75WIDE TAPE er produceret i samme materiale, og er vores go-to sportstape for hurtig støtte og komfort.

tommelfingertapePutOn2-sportstape.jpeg

BOMULD

Latex fri elastisk bomuldstape der er blød og komfortabel samtidig med at huden let kan ånde gennem bomuldet. Tilsat allergivenligt klæbemiddel der ikke efterlader rester på huden. Tapen har en imponerende elasticitet på 240% der giver optimal trækstyrke. 
 

RIV DET OVER!

Både FINGER TAPE, THUMB TAPE og 75WIDE TAPE er elastiske, klæbrige og alsidige sportstape der kan rives over til netop den størrelse tape, du har brug for. Og derfor er den en af de mest alsidige og populære sportstape – sammen med vores faste udgave, der findes.

Hvorfor bruge 75Wide Sportstape?

FLEKSIBEL STØTTE

75wide er vores go-to sportstape for moderat støtte. Du kan betragte det som en hybrid mellem vores faste sportstape og kinesiotape. Det er som at tage et ekstra lag hud på, så fleksibelt er det.

HURTIG & EFFEKTIV

Hurtig, simpel og effektiv. Er du Batman, er tapen din Robin. Trofast side-kick for hurtig støtte, stabilisering og beskyttelse. 

MAKSIMAL KOMFORT

Alsidig og nem at anvende. Produceret i komfortabelt og blødt bomuld. Tilsat lim for optimal klæbeevne og fasthed. 240% elasticitet der kan manipuleres rundt om fingrene uden at gå på kompromis med mobiliten. 

HVORDAN VIRKER 75WIDE SPORTSTAPE?

Modsat Fast Sportstape der virker rigtig godt til at fiksere større led, så virker 75Wide tape godt som forebyggelse og i genoptræningsfasen, hvor bevægelse spiller en vigtig rolle.

Sportsaktiviter som Crossfit, Vægtløftning, Bouldering og Håndbold kan tapen agere som et ekstra lag komfort mellem vægtstangen og harpiksen samt give ekstra godt greb i pull-baren eller på klatrevæggen.

Finger tape kan hjælpe med at udføre bevægelser mere præcist, og forhindre uønskede bevægelser gennem en moderat støtte.

Ofte stillede spørgsmål

74Wide er en elastisk sportstape til moderat støtte af større led som skuldre, knæ og lår. Tapen fungerer som et ekstra lag hud – fleksibelt og effektivt.

Det er 75Wide sportstape. Ideel sportstape til store led som skuldre, knæ, ankler og lår.

75Wide sportstape er ikke vandtæt, men vandfast. Den bliver siddende på under selv de svedigste træningssessioner. 

Hvis det er smertefuldt at trække tapen af, kan det hjælpe at bruge varmt vand eller en varm klud til at løsne limen fra huden. 

Vores elastiske 75Wide sportstape indeholder Zinc Oxide lim og kan derfor i sjældne tilfælde give en allergisk reaktion hos nogle brugere. 

Yderligere information

Farver: No selection

Blå, Hvid, Lyserød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75wide Sportstape”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *