PRO NYLON Kinesiologi Tape

kr.65,00

BOMULD PRO NYLON

 

Detaljer

Er du i genoptræning efter en skade, eller søger du understøttende stabilitet? PRO NYLON Kinesiologi Tape er et effektivt værktøj designet til at fremme helingsprocessen ved at tilbyde både støtte og stabilitet, samtidig med at din bevægelsesfrihed bevares

Features
 • Stærk og modstandsdygtig
 • 80% nylon, 20% spandex
 • 200-220% stræk i 4 retninger
 • Forbedrer blodcirkulation
 • Lindrer smerte
 • Støtter muskler og led
 • Høj vedhæftning og tilpas klæbrig
 • Åndbart materiale
 • Latexfri
 • Zinc Oxide lim
Fri fragt på ordre over DKK 299,-

Vi tilbyder DAO Hjemmelevering til kr.45,00 og DAO Pakkeshop til kr.35,00 på alle ordre, og fri fragt i Danmark på alle ordre over DKK 299. Vi bestræber os på at sende alle ordrer afsted samme dag, hvis bestillingen er foretaget inden klokken 12:00 mandag til fredag. Bestillinger foretaget efter klokken 12:00 vil blive sendt senest den efterfølgende hverdag.

Bor du í eller omkring Odense er du velkommen til at vælge lokal afhentning i Odense. Ved nærmere aftale angående personlig levering eller selvafhentning kan du kontakte Anders på følgende mail: anders@pieceoftape.dk.

MÆNGDERABAT - SPAR OP TIL 29%

Bland selv Tape – Bland din helt egen ordre af sportstape i forskellige typer, farver og størrelser.

Vi tilbyder følgende rabat:

 • 14% på 5+ ruller tape.
 • 21% på 10+ ruller tape
 • 29% på 20+ ruller tape

HVAD ER PRO NYLON KINESIOLOGI TAPE?

Oplev fordelene ved PRO NYLON Kinesiologi Tape – en elastisk, klæbende spandex tape designet til at give diskret støtte og forbedre bevægeligheden. Skabt til at lindre ubehag og minimere hævelse.

Med en vedvarende anvendelse i op til 5 dage leverer det dynamisk støtte og fungerer som en blid, kontinuerlig hjælp.

PRO NYLON Kinesiologi Tape – det optimale valg til aktiviteter, der kræver hyppige rotationer, tung belastning på leddene og ekstreme positioner.

Denne robuste tape, sammensat af 80% nylon og 20% spandex, tilbyder en enestående styrke og modstandskraft med en strækning på 200-220% i fire retninger.

TYPER

Om du er elitesportsudøver, hverdagsmotionist, weekend-warrior eller stillesiddende på arbejde har vi tape til netop dit behov.

Blå Kinesiotape i bomuld

DET POPULÆRE VALG

Bomuld

5cm x 5m

Velegnet til mindre krævende aktiviter, holdningskorrektioner og hverdagskavanker samt en påmindelse om begrænsning af bevægelse. 

Ridning, Cykling, Holdningskorrektion

Rød Pro Nylon Kinesiotape

DET STÆRKESTE VALG

Pro Nylon

5cm x 5m

Velegnet til aktiviter der kræver, at du gentagende kommer ud i hyppige rotationer, tunge belastninger på pågælende led og ud i yderstillinger.

Håndbold, Svømning, Gymnastik

MATERIALE

Begge vores varianter af tape er designet til at mime hudens elasticitet for at yde optimal bevægelighed og støtte.

Bomuld

Stabiliserende tape bestående af 97% bomuld og 3% spandex der mimer hudens elasticitet i længderetningen med et stræk på 170-180%.

Vælg Bomuld

Hvis hensigten er at anvende tapen på kropsdele med begrænset rotationer og yderstillinger som lænnen, bækken og holdningskorrektion.  

Pro Nylon

Stærkere og mere modstandsdygtig tape bestående af 80% nylon og 20% spandex med et stræk på 200-220% i 4 retninger.

Vælg Pro Nylon

Hvis du dyrker sportsaktiviteter der kræver, at du kommer ud i yderstillinger, gentagende rotationer og store belastende gentagelser.

tommelfingertapePutOn2-sportstape.jpeg

Klip og form tapen

For at få den optimale oplevelse med tape, anbefaler vi at bruge en god og skarp saks til at klippe i tapen. 

Der findes et par specielle måder, tape kan klippes på, så det er nu erfaringerne fra klip og klister-dag fra folkeskolen skal i brug.

Klippeteknikken afhænger af, hvilke område man gerne vil påvirke samt optimere virkningen så meget som muligt.  

 

Hvorfor bruge PRO NYLON Kinesiologi Tape?

Understøtter Helingsprocessen

Tapen kan understøtte helingsprocessen med alt fra forstuvninger af ankler til muskelforstrækninger som et supplement til din genoptræning. Tapen kan lindre smerter og øge blodgennemstrømningen. 

Stabiliserende Støtte

Stabiliserer og støtter korrekt belastning af led samt aktiverer og aflaster centrale muskelfunktioner til forbyggelse af skader uden at gå på kompromis med bevægeligheden. 

Fleksibel Beskyttelse

Tapens støttende virkning kan give den ekstra beskyttende barriere, der kan hjælpe dig med at optimere dine fysiske præstationer. 

HVORDAN VIRKER PRO NYLON KINESIOLOGI TAPE?

Sandheden er, at der endnu ikke er forsket meget i virkningen af kinesiologi. De påståede virkninger kommer af erfaringer fra behandlere og sportsudøvere. 

De transformative effekter af PRO Nylon Kinesiologi Tape, hvor den unikke strækning skaber en løftende bevægelse på huden. Denne handling lindrer ikke kun smerte og tryk på smertecentrene i underliggende væv, men stimulerer også og forbedrer proprioceptionen

Tapens løftende virkning reducerer kompressionen på det berørte område, og kan hjælpe til med at fjerne ophobninger af lymfe og blodansamlinger under huden. Det fremmer væskerne bevægelser mellem vævslag. 

Teorien mener at kinesiologi tapen kan påvirke de taktile nerveenheder i huden, og kan dermed forøge det sensoriske input, der kan føre til forbedret motorisk bla bla bla…

På dansk betyder det, at tapen kan hjælpe med at udføre bevægelser mere præcist, og forhindre uønskede bevægelser. 

Disclaimer

Tapen kan alene ikke give dig superkræfter. Det er derfor vigtigt for os, at gøre dig opmærksom på at tape skal bruges som et supplement til din genoptræning henvist af en professionel. 

Ofte stillede spørgsmål

PRO Nylon Kinesiologi Tape kan blive siddende sikkert på huden i 3-5 dage, forudsat at det ikke forårsager ubehag, undgår betydelig belastning og ikke udsættes for ekstreme bevægelser.

Ja, der er forskel på Kinesiologi tape: Bomuld, den klassiske tape har to strækretninger, og vores Pro Nylon tilbyder fire retninger af stræk for forbedret fleksibilitet og styrke.

At vælge den korrekte kinesiologi tape er essentielt for at opnå den bedste præstation. For områder, der oplever begrænset rotation og ekstreme positioner såsom lænderegionen, bækkenet og til korrektion af holdning, er bomuld det foretrukne materiale. Til gengæld, når dine aktiviteter kræver omfattende bevægelighed, gentagne rotationer og høj belastning, er vores PRO NYLON tape det bedste valg.

.

Farven på tapen har ingen funktionel betydning, og er derfor op til ens egen præference. 

Vores tape indeholder Zinc Oxide lim og kan derfor i sjældne tilfælde give en allergisk reaktion hos nogle brugere. 

For at opnå den bedste effekt med vores kinesiologi tape anbefaler vi at overveje hårfjerning. Selvom det ikke er afgørende, sikrer fjernelse af håret bedre vedhæftning og mindre smertefuld fjernelse af tapen. For optimalt resultat, barber i hårenes retning og reducer risikoen for betændelse i hårsækkene.

Du vil ikke opleve den ønskede virkning fra tapen. 

Det kommer an på hvor du vil påsætte tape. Nogle tapeteknikker kan påsættes selv, hvor andre kræver hjælp.

Desværre er tapen kun til engangsbrug. 

Yderligere information

Farver: No selection

Blå, Brun, Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PRO NYLON Kinesiologi Tape”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *