Få op til 29% med mængderabatter på Sportstape

Brug for hjælp?

anders@pieceoftape.dk

Tlf: 50 91 74 54

Find os her:

Vores mest anbefalede udstyr gymnastik

Udstyret, vores gymnaster aldrig ville drømme om at springe uden.

Åndbart og hudvenligt materiale der forebygger mod rifter og vabler samt giver ekstra støtte til led og muskler. Optimerer præcision og kraft, forhindrer skader og sikrer toppræstationer under træning og konkurrencer.

CLASSIC WHITE: For Optimal Støtte og stabilitet

For gymnaster, der søger pålidelig støtte og beskyttelse, er vores faste sportstape det ideelle valg. Dens klæbrige og  stærke egenskaber giver dig den nødvendige stabilitet og beskyttelse af dine led, så du kan udføre dine bevægelser med tillid og styrke.

Rayon PRO sportstape er det ultimative valg for gymnaster, der kræver pålidelig støtte og immobilisering af leddene under træning. Med sin imponerende klæbeevne og kraftige zinkoxidlim giver Rayon PRO maksimal styrke og beskyttelse. Let at rive over i den ønskede størrelse, tilbyder tapen skræddersyet støtte til specifikke behov. 

Optimer din gymnastik med vores Poly Cotton sportstape. Den giver skræddersyet støtte og stabilitet. Forskellen fra CLASSIC WHITE SPORTSTAPE? Dens hypoallergeniske zinkoxid-belægning og skånsomme materiale. Vælg Poly Cotton for solid støtte og komfort under træning og restitution.

Forbedr dit greb og præstation med vores sportskalk. Let at påføre, holder dine hænder tørre under træninger, ringøvelser og mere. Ideel for gymnaster, der kræver optimalt greb og komfort under træningen.

Bruges af OGF's POWER TUMBLING TEAM

Inspiration til din næste gymnastik træning

Shop gymnastik udstyr

kom Først til mølle på gymnastik tilbud, nye produkter og inspiration til din gymnastik træning!

*Ved tilmelding accepterer du KUN at modtage e-mails specifikt eller tæt relateret til gymnastik, inklusiv eksklusive tilbud og information om nye produkter til Gymnastik, direkte til din indbakke.

Fri levering

På alle ordre over DKK 399

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa