Tilbud

Prøvepakke – Sportstape

Original price was: kr.129,00.Current price is: kr.95,00.

-26%

I denne prøvepakke får du en prøve på alle vores uelastiske sportstapes samt vores elastiske sportstape. Pakken er ideel hvis du skal finde ud af hvilken tape der passer til dig og dine behov. Samtidig sparer du over 25% ift. hvis du havde købt hver rulle for sig.

Pakken indeholder:

  • 1 rulle fast sportstape af Bomuld 3,8cm x 13,7m
  • 1 rulle fast sportstape af Poly Cotton 3,8cm x 13,7m
  • 1 rulle fast sportstape af Rayon 3,8cm x 13,7m
  • 1 rulle elastisk sportstape af bomuld 5cm x 6,9m

Se uddybning af de forskellige tapes nedenunder.

I denne prøvepakke får du en prøve på alle vores uelastiske sportstapes samt vores elastiske sportstape. Pakken er ideel hvis du skal finde ud af hvilken tape der passer til dig og dine behov. Samtidig sparer du over 25% ift. hvis du havde købt hver rulle for sig. Pakken egner sig til en lang række sportsudøvere, herunder håndboldspillere, fodboldspillere, basketballspillere, ishockeyspillere, gymnaster, klatrere, bouldere mf.

Prøvepakken består af fire forskellige sportstapes. Den første tape er en uelatiske sportstape af bomuld. Af de uelatiske sportstapes er det den billigste. Den er fin til lette optapeninger som ikke skal kunne klare en masse stræk. Den anden uelastiske sportstape er af Polycotton. Den har en højere brudstyrke og kan derfor klare optapeninger af f.eks. ankler, håndled m.m.. Den sidste uelastiske sportstape er af Rayon. Det er den stærkeste og mest klistrende tape. Den anbefaler vi til optapeninger som skal kunne modstå stor kraftudvikling, f.eks. ankler som skal tapes op til sport. Derudover indeholder pakken en elastisk sportstape i 5cm bredde. Tapen er ideel til tapeninger hvor man gerne vil give noget støtte, men stadig bevare noget bevægelighed. Dette kunne f.eks. være fingre. Derudover er tapen ideel til at beskytte fingre mod slid og vabler ved f.eks. crossfit, klatring, bouldering og håndbold, da den bevarer bevægeligheden i fingrene.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prøvepakke – Sportstape”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *