BOMULD Kinesiologi Tape

kr.55,00

BOMULD NYLON PRO

 

Detaljer

Plejer du en skade eller har du brug for lidt blid støtte? Denne tape er et fantastisk redskab, der understøtter helingsprocessen gennem støtte og stabilitet uden at gå på kompromis med bevægeligheden.

Features
 • Forbedre blodcirkulationen
 • Lindre smerte
 • Støtter muskler og led
 • Tapen er stærk og tilpas klæbrig med høj vedhæftning
 • Blød og komfortabel samtidig med at huden let kan ånde gennem materialet
 • Vælg mellem elastisk bomuld eller nylon
 • Latex fri
 • Zinc Oxide lim
Fri fragt på ordre over DKK 299,-

Vi tilbyder DAO Hjemmelevering til kr.45,00 og DAO Pakkeshop til kr.35,00 på alle ordre, og fri fragt i Danmark på alle ordre over DKK 299. Vi bestræber os på at sende alle ordrer afsted samme dag, hvis bestillingen er foretaget inden klokken 12:00 mandag til fredag. Bestillinger foretaget efter klokken 12:00 vil blive sendt senest den efterfølgende hverdag.

Bor du í eller omkring Odense er du velkommen til at vælge lokal afhentning i Odense. Ved nærmere aftale angående personlig levering eller selvafhentning kan du kontakte Anders på følgende mail: anders@pieceoftape.dk.

MÆNGDERABAT - SPAR OP TIL 29%

Bland selv Tape – Bland din helt egen ordre af sportstape i forskellige typer, farver og størrelser.

Vi tilbyder følgende rabat:

 • 14% på 5+ ruller tape.
 • 21% på 10+ ruller tape
 • 29% på 20+ ruller tape

HVAD ER KINESIOLOGI TAPE?

Denne tape er en elastisk, klæbrig bomulds- eller spandextape, der påføres på huden for at give let støtte og fremme bevægelse. tapen kan hjælpe med at lindre smerter og mindske hævelser.

Tapen kan understøtte helingsprocessen, idet tapen hjælper med at beskytte de skadede strukturer mod yderligere skade og belastning.

Når tapen først er påført, kan den sidde i op til 2-3 dage for at give dynamisk støtte og en blid påmindelse.

TYPER

Om du er elitesportsudøver, hverdagsmotionist, weekend-warrior eller stillesiddende på arbejde har vi tape til netop dit behov.

Blå Kinesiotape i bomuld

DET POPULÆRE VALG

BOMULD

5cm x 5m

Velegnet til mindre krævende aktiviter, holdningskorrektioner og hverdagskavanker samt en påmindelse om begrænsning af bevægelse. 

Ridning, Cykling, Holdningskorrektion

Rød Pro Nylon Kinesiotape

DET STÆRKESTE VALG

PRO NYLON

5cm x 5m

Velegnet til aktiviter der kræver, at du gentagende kommer ud i hyppige rotationer, tunge belastninger på pågælende led og ud i yderstillinger.

Håndbold, Svømning, Gymnastik

MATERIALE

Begge vores varianter af tape er designet til at mime hudens elasticitet for at yde optimal bevægelighed og støtte.

Bomuld

Stabiliserende tape bestående af 97% bomuld og 3% spandex der mimer hudens elasticitet i længderetningen med et stræk på 170-180%.

Vælg Bomuld

Hvis hensigten er at anvende tapen på kropsdele med begrænset rotationer og yderstillinger som lænnen, bækken og holdningskorrektion.  

Pro Nylon

Stærkere og mere modstandsdygtig tape bestående af 80% nylon og 20% spandex med et stræk på 200-220% i 4 retninger.  

Vælg Pro Nylon

Hvis du dyrker sportsaktiviteter der kræver, at du kommer ud i yderstillinger, gentagende rotationer og store belastende gentagelser.

tommelfingertapePutOn2-sportstape.jpeg

Klip og form tapen

For at få den optimale oplevelse med tape, anbefaler vi at bruge en god og skarp saks til at klippe i tapen. 

Der findes et par specielle måder, tape kan klippes på, så det er nu erfaringerne fra klip og klister-dag fra folkeskolen skal i brug.

Klippeteknikken afhænger af, hvilke område man gerne vil påvirke samt optimere virkningen så meget som muligt.  

 

Hvorfor bruge kinesiologi Tape?

Understøtter Helingsprocessen

Tapen kan understøtte helingsprocessen med alt fra forstuvninger af ankler til muskelforstrækninger som et supplement til din genoptræning. Tapen kan lindre smerter og øge blodgennemstrømningen. 

Stabiliserende Støtte

Stabiliserer og støtter korrekt belastning af led samt aktiverer og aflaster centrale muskelfunktioner til forbyggelse af skader uden at gå på kompromis med bevægeligheden. 

Fleksibel Beskyttelse

Tapens støttende virkning kan give den ekstra beskyttende barriere, der kan hjælpe dig med at optimere dine fysiske præstationer. 

HVORDAN VIRKER KINESIOLOGI TAPE?

Sandheden er, at der endnu ikke er forsket meget i virkningen af kinesiologi. De påståede virkninger kommer af erfaringer fra behandlere og sportsudøvere. 

Tapens stræk skaber en løftende bevægelse på huden, der kan dæmpe smerte og tryk i det underliggende vævs smertereceptorer, samt stimulere og øge proprioceptionen. 

Tapens løftende virkning reducerer kompressionen på det berørte område, og kan hjælpe til med at fjerne ophobninger af lymfe og blodansamlinger under huden. Det fremmer væskerne bevægelser mellem vævslag. 

Teorien mener at kinesiologi tapen kan påvirke de taktile nerveenheder i huden, og kan dermed forøge det sensoriske input, der kan føre til forbedret motorisk bla bla bla…

På dansk betyder det, at tapen kan hjælpe med at udføre bevægelser mere præcist, og forhindre uønskede bevægelser. 

Disclaimer

Tapen kan alene ikke give dig superkræfter. Det er derfor vigtigt for os, at gøre dig opmærksom på at tape skal bruges som et supplement til din genoptræning henvist af en professionel. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvis tapen ikke generer, udsættes for store belastninger eller ekstreme bevægelser, kan vores kinesiotape sidde på huden i op til 3-5 dage. 

Ja, der er forskel på tape i Bomuld og vores Pro Nylon. Tapen i bomuld er den klassiske tape, som har to strækretninger, hvorimod vores Pro Nylon har fire samt et stærkere stræk. 

Hvis hensigten er at anvende tapen på kropsdele med begrænset rotationer og yderstillinger som lænnen, bækken og holdningskorrektion er bomuld et godt valg. Hvorimod hvis du dyrker sportsaktiviteter der kræver, at du kommer ud i yderstillinger, gentagende rotationer og store belastende gentagelser er vores Pro Nylon et oplagt valg. 

Farven på tapen har ingen funktionel betydning, og er derfor op til ens egen præference. 

Vores tape indeholder Zinc Oxide lim og kan derfor i sjældne tilfælde give en allergisk reaktion hos nogle brugere. 

Det er ikke super nødvendigt, men hvis du vil have den fulde effekt, så ja. Tapen hæfter bedre på hud uden behåring og er mindre smertefuldt at fjerne igen. Hvis du vælger, at fjerne kropsbehåring før du påsætter tapen, så barber hårene af i hårenes retning, da en overfladisk barbering nedsætter risikoen for betændelse i hårsækkene.

Du vil ikke opleve den ønskede virkning fra tapen. 

Det kommer an på hvor du vil påsætte tape. Nogle tapeteknikker kan påsættes selv, hvor andre kræver hjælp.

Desværre er tapen kun til engangsbrug. 

Yderligere information

Farver: No selection

Blå, Brun, Lyserød, Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BOMULD Kinesiologi Tape”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *