Få op til 29% med mængderabatter på Sportstape

Brug for hjælp?

anders@pieceoftape.dk

Tlf: 50 91 74 54

Find os her:

Crossfit Atlet Ida Thyrring

I dette inspirerende indlæg har vi fornøjelsen af at præsentere et dybdegående interview med Ida Thyrring, en dedikeret Crossfit-atlet fra Danmark, hvis rejse inden for sporten tager et nyt spændende drej efter at være blevet mor. Ida deler åbenhjertigt om sine sportslige planer og mål for 2024-sæsonen, hendes tilgang til træning i lyset af moderskabet, og hvordan hun balancerer sit liv mellem sport, familie og arbejde.

Ida understreger vigtigheden af mental styrke og evnen til at blive i det ubehagelige, en lektion, der rækker langt ud over sportens verden. Hun fortæller om de udfordringer og tilpasninger, der har været nødvendige for at finde en ny træningsrutine som nybagt mor, og hvordan samarbejdet med hendes træner har været afgørende for denne proces.

Med et solidt mindset og en performance-orienteret tilgang giver Ida værdifulde råd til andre atleter, især dem, der står over for CrossFit Open, samt til forældre, der ønsker at fortsætte med at dyrke Crossfit. Hendes historie er et kraftfuldt eksempel på, hvordan sport og personlig udvikling går hånd i hånd, og hvordan man kan navigere i livets ændringer med styrke og nåde.

Læs med i vores interview med Ida Thyrring og lad dig inspirere af hendes historie, der viser, at det er muligt at forfølge sine passioner, samtidig med at man er tro mod sine roller som forælder og atlet.

Ida Thyrring bruger:

Interview med Ida Thyrring

34 år, Head of People and Performance hos GetWhy, Coach for unge ledere og start up foundere samt Foredragsholder.

Hvad er dine sportslige planer og mål for 2024 sæsonen?

At se hvad der er muligt som mor.
Jeg glæder mig til at opleve, hvordan jeg kan være i sporten og flytte mig i sporten, nu hvor min datter er kommet til verden. Mit ønske er at afsøge mit potentiale samtidig med, at jeg er tro mod min familie, og at de ikke oplever, at jeg “forsvinder væk” i CrossFit.

Derudover har jeg en mål om at blive længere i det ubehagelige. Og at være okay med, at det bliver ægte hårdt. Jeg kan have tendens til at give en lille smule op mentalt, når det bliver rigtig ledt og tænke, at hvis teknikken ikke er heeeelt perfekt, så må jeg sætte gearet ned. Det vil jeg gerne prøve at se, om jeg ikke kan udfordre mig selv lidt på, og forhåbenligt være lidt mere tilfreds og stolt med min evne til at blive i det svære.

Hvad har fyldt meget op til den kommende sæson?

At finde en ny rutine omkring min træning, efter jeg er blevet mor.

I sommers var jeg meget i tvivl om, hvad der ville være muligt gående fremad, men gennem efteråret har jeg i samarbejde med min træner, Rune Hokken, fundet en rigtig go’ og holdbar træningsrytme.

En meget stor forskel har været, at jeg skulle have min datter med til træning, da jeg er på barsel. Så jeg har brugt efteråret på at gøre mig umage med at finde en go’ rutine, hvor jeg har kunnet træne konsistent og systematisk samtidig med, at jeg har haft Wilde “under armen”.

Jeg har fortrukket at træne, når hun sover lur, og det har fungeret godt for mig og os. Så det har helt klart været det at få etableret en rytme igen, jeg har gjort mig umage med.

Har du lavet nogle ændringer i og udenfor træning ift. tidligere sæsoner?

Jeg har fået et barn, så en ganske stor ændring ja 😅

Hvilke gode råd har du til (kommende) forældre som ønsker at fortsætte med at dyrke crossfit?

Jeg ved ikke, om jeg kan give nogle generelle råd med, men hvis jeg kunne sende Fortids-Ida, der endnu ikke var mor, en kærlig forsikring, så ville det være, at CrossFit’en bliver ved med at være der. Det er en utrolig sport, hvor stort set alt kan skaleres, op og ned, i øvelser, intensitet, og tid brugt, så der er så uendeligt gode muligheder for at blive ved med at være en del af sporten. Det er ikke enten/eller. Der er så meget at øve sig på, så meget nyt at lære, så meget at vedligeholde, og så mange gode mennesker, fællesskab og community at komme tilbage til. Og så er der så meget mental og personlig udvikling at hente ved at blive forældre, som virkelig kan komme en til gode i sporten. Det ville jeg nok sige til Fortids-Ida 🤍

Med udgangspunkt i din ekspertise indenfor mindset og performance, har du så et godt råd til dem som inden længe skal deltage i Open?

Jeg tænker, det altid er godt at gøre sig klart, hvorfor man gør noget. Og hvad det er, man er drevet af og har lyst til. Prøv at vær nysgerrig på dig selv og snak lidt med dig selv om, hvad det er, du søger.

  • Hvad er det vigtige for dig i at deltage i Open?
  • Hvad er det, du har lyst til?
  • Hvordan ser godt ud?
  • Hvad møder du op for?
  • Hvordan vil du gerne udkomme?
  • Både overfor dig selv?
  • Og andre?

Og så måske huske at adskille resultat fra præstation.

Dit resultat er det, der står på leaderboardet, og det har du kun delvist kontrol over. Du har eksempelvis ikke kontrol over de andre i boksen, og derfor er din placering og dit resultat også delvis ude af dine hænder.

Din præstation derimod, den har du kontrol over. Hvordan du møder op, din gameplan for workouten, hvordan du håndterer dine styrker og svagheder, hvordan du spiller dig selv go’ på en klog måde, bruger dine kræfter økonomisk klogt, og hvordan du møder dig selv, når det bliver svært, hårdt, og at du får lyst til at give op. Det er inde for din kontrol. Der ville jeg anbefale at have det primære fokus. Ikke at man ikke må gå op i sit resultat, det er kun meningsfuldt, at man gør det.

Det er jo en sport. Og en konkurrence. Det kan bare blive meget sårbart, hvis det er det eneste, man har fokus på. Og det kan faktisk også være det (et ensidigt fokus på resultatet), der uskyldigt og lidt uhensigtsmæssigt flytter fokus fra at udføre workouten, så godt som man nu kan.

Som (forholdsvis) nybagt mor, hvad gør du for at balancere træning, familie og arbejde?

Mærker efter.

Som mennesker har vi et sind, der sanser rigtig godt og hjælper os godt på vej til at finde sunde balancer i livet. Så jeg prøver, så godt jeg kan, at navigere efter min intuition og mavefornemmelse, hvornår kan jeg sætte foden lidt mere på speederen, og hvornår skal jeg lette den lidt igen i forhold til at balancere og give prioritet til de forskellige arenaer af mit liv?

Jeg prøver efter bedste evne at leve med min intuition i forgrunden og så alle bør-tankerne lidt i baggrunden.

Hvad bidrager tape med i din daglige træning og til konkurrencer? (hvilken effekt/gavn har du af tapen. Hvad bruger du det til?

Tapen er uundværlig for mig. Både i hverdagen og til konkurrencer.
Jeg starter begge mine ugentlige pas med vægtløftning, hvor jeg altid bruger thumb tape på tommelfingrene, og i workouts med barbell cycling eller db cycling har jeg også altid tape på.


Derudover bruger jeg svedbånd fra Piece of Tape under mine grips. De er også helt uundværlige til gymnastikken (T2B, C2B, pull ups etc)

Har du nogle anbefalinger/tricks til folk som overvejer at begynde at bruge tape?

Ja, prøv det for eksempel af på begge tommelfingre enten til vægtløftning eller db-arbejde til dagens workout. Jeg kan kun forestille mig, der vil være en positiv forskel at mærke, og at du holder bedre fast☺️👏🏻

Ida Thyrring bruger:

Afslutning

Afslutningsvis tilbyder interviewet med Ida Thyrring en række indsigtsfulde læringer og praktiske råd for atleter på alle niveauer, især for dem, der jonglerer med kravene fra forældreskab samtidigt med deres sportslige engagement. Her er nogle nøglepunkter og tips, som læsere kan tage med sig fra Idas erfaringer:

  1. Balancen Mellem Familie og Sport: Ida viser, at det er muligt at være både en engageret forælder og en passioneret atlet. Det kræver tilpasning og planlægning, men med den rette støtte og mindset, kan man finde en balanceret tilgang, der tillader både familie- og træningstid.
  2. Mental Styrke og Ubehag: Et centralt tema i Idas tilgang til træning er hendes fokus på mental styrke, især evnen til at holde ud i ubehagelige situationer. Dette er et værdifuldt mindset for enhver atlet, der ønsker at presse sig selv til nye højder og forbedre deres præstationer.
  3. Vigtigheden af Tilpasning: Idas rejse understreger, hvordan vigtigt det er at være fleksibel og tilpasse sig nye livsomstændigheder, som f.eks. forældreskab. Ved at arbejde tæt sammen med sin træner har hun formået at skabe en træningsrutine, der fungerer for både hende og hendes datter.
  4. Community og Støtte: CrossFit-communityet spiller en stor rolle i Idas liv, både som kilde til motivation og som et socialt netværk. For nye og eksisterende forældre kan det være utroligt værdifuldt at søge støtte og engagement i deres sportssamfund.
  5. Praktiske Tips til Brug af Thumb Tape: Ida deler også praktiske råd om brugen af tape i træning og konkurrence, hvilket indikerer dens betydning for præstation og beskyttelse. For atleter, der overvejer at integrere tape i deres træningsregime, anbefaler hun at eksperimentere med tapen for at finde, hvad der fungerer bedst for en.

Interviewet med Ida Thyrring er en kraftfuld påmindelse om, at det er muligt at forfølge sine passioner og nå sine mål med den rigtige balance, tilpasningsevne og mental styrke. Hendes erfaringer og råd tilbyder værdifulde indsigter for atleter på alle niveauer, især for dem, der står over for livets skiftende dynamikker og udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fri levering

På alle ordre over DKK 399

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa