Få op til 29% med mængderabatter på Sportstape

Brug for hjælp?

anders@pieceoftape.dk

Tlf: 50 91 74 54

Find os her:

Sådan anvender du vores Kinesiologi tape

Ved behandling og genoptræning af skader kan du bruge vores kinesiologi tape, som kan hjælpe med at understøtte helingsprocessen, idet at vores tape støtter og beskytter skadede strukturer mod yderligere belastning eller værre, skader. Tapen kan være med til at forhindre, at din genoptræning ikke forlænges unødvendigt, eller at du skal holde en lang pause fra træning og dermed miste form. 

Hvis du har en skade bør du ikke holde den helt i ro, medmindre du har en brækket knogle eller overrevet sener, ledbånd eller muskler. Videnskabelige studier viser, at tidlige bevægelser kan være afgørende for hurtig heling af muskel- og ledskader. Derfor anvender flere også kinesiologi tape, fordi man gerne vil undgå tape teknikker med fast tape der gør bevægelighed mindre tilgængelig. Hvis du bruger fast tape til at beskytte eller støtte en eventuel skade, så kan du risikere følgende bivirkning, hvorpå man ‘glemmer’ at bruge muskler og led hensigtsmæssigt. Det er derfor vigtigt at du noterer, at du bør undgå at bruge store mængder fast tape til skader af muskler og led. 

Når du anvender vores kinesiologi tape på et led eller på en anden del af din krop, så lægger du et fleksibelt tape beskyttelse der kan hjælpe til, at forebygge yderligere skader samt hjælpe med at aflaste det specifikke område, hvor skaden er sket. Ved at anvende kinesiologi tape begrænser du bevægeligheden af dine led, og netop denne funktion gør vores tape anvendelig i rigtig mange sportsgrene og daglige rutiner, som at gå på arbejde eller sidde på kontor. 

Før du begynder at anvende kinesiologi tape

Før du begynder at anvende vores kinesiologi tape, så anbefaler vi, at du læser eller ser vores instruktioner om netop det specifikke område, hvor du vil anvende vores tape. Du finder vores instruktioner her: Sportstape & Kinesiologi Tape instruktioner.

Klargøring af gældende område

Vores kinesiologi tape klister bedst på ren hud, så du bør derfor vaske din hud med vand og sæbe det pågældende sted på kroppen. For at få den optimale effekt af vores tape skal huden vaskes af for snavs, sved og fedt. Hvis du ikke vasker huden før brug, så kan tapen miste sin klæbrige funktion og glide af. Tør huden grundigt inden du putter tapen på det gældende område på kroppen. 

Hvorfor er det en fordel at barbere hår væk fra det specifikke område?

Kinesiologi tape og dens klistrende funktion hæfter bedre på hud uden behåring, så du vil derfor opnå en bedre virkning af vores tape, hvis du barberer behåringen væk fra det specifikke område. Tapen vil dermed også være mindre smertefuld at fjerne efter brug. Hvis der er behåring dér. hvor tapen skal placeres, så anbefaler vi at du barberer håret af i hårenes retning, da overfladiske barberinger nedsætter risikoen for betændelse i dine hårsække. 

Hvor længe må du have vores kinesiologi tape siddende på huden?

Vi anbefaler at du kan have vores kinesiologiske tape siddende i op til 3-5 dage, da vi mener at vores tape mister dens aktive funktion og stræk efter 3-5 dage. Vi kan ikke garantere en fuld effekt i op til 5 dage, da det kommer an på hvor på kroppen du placerer tapen. Tapen miste dens funktion hurtigere, hvis det er placeret på et meget aktiv område, hvor tapen bliver udsat for store belastninger og yderstillinger samt hvis du sveder meget i det specifikke område på kroppen, og det gælder alle vores typer af sportstape. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fri levering

På alle ordre over DKK 399

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa