anders@pieceoftape.dk

BLAND SELV TAPE

Fri fragt ved køb over 299,-

Vælg den Rette Kinesiologi Tape: Bomuld vs. Nylon

Forskellen på vores 2 varianter af kinesiologi tape skal hovedsageligt findes i deres materialer, hvor den ene produceres i bomuld og spandex og den anden i nylon og spandex. Vores tape i nylon og spandex (PRO NYLON) er en relativ ny sammensætning af materialer, der kun har været tilgængelig i omkring i et årti. 

Det der gør vores syntetiske kinesiologi tape anderledes end vores klassiske tape i bomuld er, at den syntetiske tape er mere modstandsdygtig mod vand og den tørrer langt hurtigere efter en svømmetur eller et bad. Den syntetiske tape er derfor især velegnet til dig der aktivt dyrker vandsport som svømning, surfing, vandpolo osv.  

De syntetiske nylon fibre er også stærkere og mere modstandsdygtig end bomuldens fibre, og du vil derfor opleve at PRO NYLON giver ekstra støtte samt holder længere. Derudover kommer tapen i nylon også i flere farver, og det er ofte den tape, som professionelle sportsfolk løber rundt med på tv. 

Hvilken kinesiologi tape bør du vælge?

Du bør vælge din tape på baggrund af hvor aktiv, hvilke aktiviteter og hvor på kroppen du gerne vil placere tapen. 

Hvis du er en aktiv person, og hvor dine aktiviteter kræver, at det specifikke område hvor du ønsker, at tape dig selv vil komme ud for en masse gentagelser, belastninger og yderstillinger, så anbefaler vi, at du bør bruge den PRO NYLON, da den er mere robust og modstandsdygtig. 

Der findes selvfølgelig undtagelser, da du sagtens kan være meget aktiv og samtidig få den fulde effekt ud af vores Kinesiologi tape i bomuld, men det kommer an på hvor du vil bruge den. Bomuldstapen er især god til lænden og andre kropsdele, hvor du har begrænset rotation, og tapen i bomuld vil derfor ikke komme ud i yderstillinger og kun strække i den ene retning, som tapen tillader. 

Men hvis du har et stillesiddende job, og du ønsker at bruge kinesiologi tape for stabilitet eller støtte i et specifik område, så anbefaler vi, at du bør bruge vores tape i bomuld. 

Instruktioner og anbefalinger

Hvis du stadig er usikker på, hvilken type tape du bør vælge, så har vi lavet en masse Sportstape & kinesiologi tape instruktioner på, hvordan du sætter tape på fra top til tå. I vores instruktioner anbefaler vi også hvilken type tape, som du bør anvende til det specifikke område på kroppen. I vores instruktioner vil du både finde billedematerialer og videomaterialer, der vil guide dig gennem til en forhåbentlig god oplevelse med vores tape. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fri levering

På alle ordre over DKK 299

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa