anders@pieceoftape.dk

BLAND SELV TAPE

Fri fragt ved køb over 299,-

Hvad bruger vi kinesiologi tape til?

Kinesiologi tape bliver brugt til at støtte og lindre smerter i muskler, led og ledbånd samt kan det også medvirke til at reducere hævelse, øge din mobilitet og fremskynde helingen i det specifikke område, hvor kinesiologi tapen er påsat. kinesiologi tape kan sågar hjælpe på dårligt justeret led ved at påvirke musklerne omkring det, og dermed reducere dårlig funktionalitet. Tapen bliver også brugt af fysioterapeuter til at korrigere for ubalance i muskler, ustabile led eller nedsat bevægelseskontrol. 

Forebyggelse, behandling eller genoptræning

I sportsverdenen er det meget udbredt, at du taper dig selv, når du gerne vil forebygge, behandle eller genoptræne dig selv efter en skade. Sportsudøvere på alle niveauer benytter sig af fast, elastisk eller tape i forbindelse med træning og konkurrencer, hvor sportstapen er en rigtig vigtig komponent i sportstasken. 

Skader i hverdagen

Skader er ikke kun en pestilens i sportsverdenen, men de kan også forekomme til dagligt i forbindelse med arbejde, hjemme eller i fritiden. Især kontorarbejde hvor du sidder i den samme stilling i flere timer om dagen er en af de siddepositioner, som kan få dig ned med nakken. Tapen er især velegnet til at forebygge for eksempel smerter i nakken, som kan opstå ved at sidde foran skærmen på arbejdet i flere timer, da tapen kan placeres i nakken, og assistere dine nakkemuskler i at holde dit hovede i den rigtige positur. 

Instruktioner der er lige til at følge

Rigtig mange af teknikkerne har du mulighed for selv at placere tapen, og vi har lavet en masse instruktioner både skriftlig og visuelt gennem billede- og videomaterialer, dog er der enkelte teknikker, hvor du får brug for assistance. Vi har gjort os umage i at gøre vores instruktioner så spiselige og nemme at følge som muligt. 

Vi anbefaler altid at du besøger en professionel for diagnosticering af eventuelle skader samt følger deres anbefalinger om behandlingsmetoder samt genoptræninger. 

Støtte og stabilitet med kinesiologi tape

Nogle af de vigtige funktioner tape har; er tapens evne til at give stabilitet og støtte samtidig med, at det ikke går ud over din bevægelighed. Tapens elastiske evne medvirker til, at den kan mime hudens elasticitet, så du ikke føler at dine bevægelser begrænses. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fri levering

På alle ordre over DKK 299

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa