anders@pieceoftape.dk

BLAND SELV TAPE

Fri fragt ved køb over 299,-

Kinesiologi Tape Materialer: Bomuld vs. PRO Nylon

Vores kinesiologi tape kommer i to forskellige variationer af materialer som er; Bomuld og spandex samt Nylon og Spandex. Begge varianter af vores tape er designet til, at mime hudens elasticitet, så vi har fuld bevægelighed med tape på. Tapens klæbemiddel er også vand modstandsdygtig og stærk nok til at sidde på huden i op til 5 dage selvom du gentagne gange træner og går i bad. Det skal dog pointeres, at længden af klæbemiddelets effekt kan variere, da der er en masse faktorer som kan spille ind.

Tape i bomuld og spandex

Vores tape variant i materialerne bomuld og spandex er den klassiske tape, som skaber Dr. Kenzo Kase i 1970’erne skabte, da han ønskede en tape der både kunne give støtte og stabilitet uden at gå på kompromis med kroppens fulde bevægeligheder, som almindelig fast sportstape gør. Denne variant er derfor ‘den klassiske’ tape, og vi ser ofte at fysioterapeuter netop bruger denne variant til behandlinger af deres patienter. 

Kinesiologi tape i bomuld kan strække sig 170-180% i dens længderetning, hvorimod PRO NYLON har 4 strække retninger. 

Tape i nylon og spandex

Tape i nylon og spandex der også er kendetegnet som ‘syntetisk Tape’. Modsat vores Tape i bomuld og spandex ene strække retning, så har vores syntestiske Ttape 4 strække retninger der giver en øget oplevelse af bevægelsesfrihed, og dermed kan den også føles mere behagelig at have på. Du vil såmænd også finde den mere behagelig til daglig, da oplevelsen er, at dens nylonmateriale virker mere behagelig at have på under tøjet fordi overfladen er glattere end på vores bomuldstape. 

Det syntetiske materiale gør at tapen tørrer hurtigere, da nylon ikke absorberer nær så meget væske som bomuld, så derfor vil vores syntetiske være bedre for badere, svømmere og generelt vandsportsaktiviteter. 

Hvis du finder det svært at vælge hvilken variant, som du har behov for, så kan du finde mere information her; Forskellen på Kinesiologi tape i bomuld og nylon, hvor vi sætter fordele og ulemper op mod hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fri levering

På alle ordre over DKK 299

Returret

Fri returret i 14 dage

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer kvalitetsprodukter

100% Sikker betaling

Mobilepay / MasterCard / Visa